Update van 15 december 2021Al bijna 50.000 mensen hebben zich aangemeld voor onze collectieve actie tegen het ministerie van VWS vanwege het datalek bij de GGD! Dit is een enorm aantal in een relatief korte tijd, wat het belang van het voeren van deze zaak aantoont.

Vlak na de aankondiging van vorige week hebben wij een overvloed aan vragen en verzoeken binnen gekregen. Indien je hebt geprobeerd ons te bereiken per e-mail, kan een antwoord daarom iets langer duren dan we zelf zouden willen. We vragen je nog even geduld te hebben.

Alle aanmeldingen, vragen en verzoeken zijn in ieder geval goed geregistreerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een verzoek niet is aangekomen of niet correct zal worden afgehandeld. Kijk ondertussen ook op onze website: https://datalek-ggd.nl/veelgestelde-vragen/. Mogelijk wordt jouw vraag daar al beantwoord. Ook zullen wij je via onze website en nieuwsbrief in de komende maanden op de hoogte houden over het verloop van onze collectieve actie.

Met vriendelijke groet,
Stichting ICAM

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram