Update van 29 januari 2022


Jullie steun is belangrijk. Inmiddels hebben al meer dan 80.000 mensen zich aangemeld. Hoe meer hoe beter, dus dat gaat goed!

Over ca. twee weken komen we met een uitvoerige update. Eerst hebben we een spoedvraag. Een TV programma wil een reportage maken over het GGD datalek. Daarvoor zouden ze graag een paar deelnemers aan de actie interviewen. We zoeken mensen die daaraan mee willen werken.

Ben je daartoe bereid? Dat zou heel fijn zijn en helpt de actie tot een succes te maken! Wil je dan antwoorden op deze e-mail of ons gewoon een mailtje sturen? Dan nemen wij snel contact met je op om te regelen dat het TV programma jou belt. Wij begeleiden dat uiteraard.

We zoeken vooral mensen die:

• Destijds een excuusbrief van de GGD hebben ontvangen, en/of
• Die willen vertellen hoeveel last ze van het datalek hebben gehad. Bijv. dat je je zorgen maakt dat je gegevens misbruikt worden of dat je gekke dingen hebt meegemaakt zoals vreemde belletjes of e-mails.

Als je gekke dingen hebt meegemaakt, meld dat dan alsjeblieft. Ook als je niet zeker weet of het met het GGD datalek te maken heeft.

Als je twijfelt of je mee wilt werken: laat het ons weten. Dan kunnen wij jou bellen om dat te bespreken. Je hoeft pas daarna te besluiten of je wel of niet mee wilt werken aan de reportage.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram